OM OSS

Holm takst og Eiendom er en liten takstbedrift
liggende i Drammen. Vårt nedslagsfelt er hovedsak i Øvre- og Nedre eiker, Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Sande og Asker. Vi strekker oss lenger ut enn disse områdene ved behov.  

Daglig leder tok utdanningen i daværende NITO Takst og er nå medlem av Norsk takst (NTF). Undertegnede innehar mesterbrev i tømrerfaget og har 9 års samlet erfaring i bygge-/takstbransjen med blant annet oppføring av bygninger, ulike rehabiliteringsarbeider, verditakseringer av tomter, boliger og en rekke tilstandsvurderinger. 

Holm takst og Eiendom utfører oppdrag med høy yrkesstolthet som gir gode forutsetninger for at kundens trygghet blir ivaretatt i alle sammenhenger.

Vi jobber aktivt med å utvikle, såvel å opprettholde den nødvendige kompetansen på de tjenestene vi tilbyr ved å delta aktivt på pålagt etterutdanning-/kursing.

Vi er å finne i lokalene til Advokatfirmaet Svendson Nøkleby i Nedre Storgate 19 hvor vi sitter i et kontorfelleskap med bla. Plancompaniet, Eiendomssenteret og Konnerud takst AS. Kontorfelleskapet huser nøkkelpersoner med bred kompetanse på en rekke fagområder innen:

- bygg- og eiendom som bla.; prosjektering, prosjektledelse og byggesakshåndtering, samt generell byggeteknisk rådgivning.

- skade- og reklamasjonstaksering

- bistand ved forbefaring-/overtakelse av nye boliger.

- Verditaksering av boliger-/fritidsboliger, tomter og

-  tilstandsanalyser av boliger og nærings-/forretningsbygg.

Ved henvendelse til en av oss har du som kunde gode forutsetinger på å få den nødvendige assistanse fra enten meg, eller en av mine kollegaer.

 
Ved å velge oss, garanterer vi høy kvalitet og god service ved alle henvendelser. 

Les hva våre kunder sier:

- "Vi valgte å bruke en takstmann til jobben med å verdivurdere boligen. Dette først og fremst for at takstmannen ikke er noen part  i salgsprosessen.

Videre er vi særdeles godt fornøyd med selve jobben. Det gikk hurtig, presist og takstmannen overholdt lovnaden om når ferdig verdivurdering var lovet.
Innholdet i verdivurderingen ser det og ut som det er lagt en god jobb i å få ned  nøyaktige og presise fakta /data sånn at alt er korrekt fremstilt i sluttført dokument." - Eystein Leirheim, LIER 

- "Vi har brukt Holm takst og eiendom og er meget fornøyd med gjennomførelsen av verdivurderingen gjort på vår leilighet. Takstmannen var presis, nøyaktig i måling av leiligheten og vi mottok allerede en ferdig utfylt verdivurdering etter kun 2 dager fra befaringsdato. Anbefales :)" - Mikael Digre,  DRAMMEN

- "Vi brukte Holm takst og eiendom på taksering av en tomt på Konnerud i Drammen. Vi ønsket å bruke en lokal taksmann som kjenner markedet i Drammensregionen godt. Takstmannen var nøyaktig, effektiv, og leverte raskt i hennhold til oppdraget. Vi vil anbefale Holm takst og eiendom på det sterkeste." - Alexander Austad Wiig, DRAMMEN 

 

Vil du vite mer?

Ring oss på telefon 45422924 , send inn epost eller fyll ut skjemaet under: