OM OSS

Holm takst og Eiendom er en liten takstbedrift
liggende i Drammen. Vårt nedslagsfelt er hovedsak i Øvre- og Nedre eiker, Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Sande og Asker. Vi strekker oss lenger ut enn disse områdene ved behov.  

Daglig leder tok utdanningen i daværende NITO Takst og er nå medlem av Norsk takst (NTF). Undertegnede innehar mesterbrev i tømrerfaget og har 10 års samlet erfaring i bygge-/takstbransjen med blant annet oppføring av bygninger, ulike rehabiliteringsarbeider, verditakseringer av tomter, boliger og en rekke tilstandsvurderinger. 

Holm takst og Eiendom utfører oppdrag med høy yrkesstolthet og høy integritet - som gir gode forutsetninger for at kundens trygghet blir ivaretatt i alle sammenhenger.

Vi jobber aktivt med å utvikle, såvel å opprettholde den nødvendige kompetansen på de tjenestene vi tilbyr ved å delta aktivt på pålagt etterutdanning-/kursing.

Vi er også medlem av Takstsentralen som er Norges største sammenslutning av takstmenn. Dette er en stor kilde til deling av kompetanse, erfaringer og gode diskusjoner innen takstfaglige spørsmål.


Vi er å finne i lokalene til gamle "Drammens is" i Konnerudgata 27 (3. etg) hvor vi sitter i et kontorfelleskap med nøkkelpersoner innenfor takst- og byggebransjen. "Kontorfelleskapet K27" har bred kompetanse på en rekke fagområder innen:

- bygg- og eiendom, samt generell byggteknisk rådgivning.

- Skade- og reklamasjonstaksering.

- Bistand ved forbefaring-/overtakelse av nye boliger.

- Verditaksering av boliger-/fritidsboliger og tomter.

-  Tilstandsvurderinger av boliger og nærings-/forretningsbygg.

Ved henvendelse til en av oss har du som kunde gode forutsetinger på å få den nødvendige assistanse fra enten meg, eller en av mine kollegaer.

 
Ved å velge oss, garanterer vi høy kvalitet og god service ved alle henvendelser. 

Les hva våre kunder sier:

- "Vi valgte å bruke en takstmann til jobben med å verdivurdere boligen. Dette først og fremst for at takstmannen ikke er noen part  i salgsprosessen.
Videre er vi særdeles godt fornøyd med selve jobben. Det gikk hurtig, presist og takstmannen overholdt lovnaden om når ferdig verdivurdering var lovet.
Innholdet i verdivurderingen ser det og ut som det er lagt en god jobb i å få ned  nøyaktige og presise fakta /data sånn at alt er korrekt fremstilt i sluttført dokument." - Eystein Leirheim, LIER 

- "Vi har brukt Holm takst og eiendom og er meget fornøyd med gjennomførelsen av verdivurderingen gjort på vår leilighet. Takstmannen var presis, nøyaktig i måling av leiligheten og vi mottok allerede en ferdig utfylt verdivurdering etter kun 2 dager fra befaringsdato. Anbefales :)" - Mikael Digre,  DRAMMEN

- "Vi brukte Holm takst og eiendom på taksering av en tomt på Konnerud i Drammen. Vi ønsket å bruke en lokal taksmann som kjenner markedet i Drammensregionen godt. Takstmannen var nøyaktig, effektiv, og leverte raskt i hennhold til oppdraget. Vi vil anbefale Holm takst og eiendom på det sterkeste." - Alexander Austad Wiig, DRAMMEN 

- "Tok kontakt i forbindelse med ønske om forhåndstakst på bolig med oppussingsbehov, fikk raskt kontakt og tilbakemelding om tidspunkt for befaring. Profesjonell og dedikert i arbeidet sitt. Veldig fornøyd kunde." - Håvard Nygaard, LIER

- "Flink og nøyaktig, samt god kommunikasjon underveis med takstrapporten, anbefales!" - Kamilla Bekkeseth, KROKSTADELVA

- "Punktlig og nøyaktig takstmann. God og rask service. Anbefaler!" - Kristin Emilie Skeide, KROKSTADELVA

- "Høy kvalitet og god til å kommunisere. Anbefales." - Ragnhild Røed, DRAMMEN

Vil du vite mer?

Ring oss på telefon 45422924 , send inn epost eller fyll ut skjemaet under:
 .  .