Verdivurdering næring

verdivurdering Næring

Verditaksering av næringseiendommer er et spesialfelt innen taksering av fast eiendom, hvor det stilles høye krav til både teknisk og økonomisk kompetanse.

Inngående kjennskap til markedet, aktører og eiendomsrelaterte problemstillinger, samt forståelse av myndighetskrav, konjunkturer er også sentrale forhold. I tillegg må man inneha god juridisk forståelse.

Vi følger internasjonale takseringsprinsipper (European Valuation Standard), og alle oppdrag utføres med høy kompetanse, erfaring og integritet. Våre rapporter gir alltid en komplett analyse av alle relevante verdiparametere, eksempelvis normale salgspriser for bolig- og næringsbebyggelse, eiers kostnader, bygge-/anleggskostnader samt prosjektets risiko, både henført til avkastning og tid.

Taksering av næringseiendommer omfatter bebygget eiendom, utviklingseiendom, «green-field» – eiendom (ubebyggede tomteområder som kan bli omdannet til bolig- eller næringsområder), verdivurdering ifb. ekspropriasjon, tomtefeste og stripeavståelse.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale for å besvare det du lurer på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle