Om oss

Holm Takst og Eiendom

Holm takst og Eiendom er en liten takstbedrift liggende i Drammen. Vårt nedslagsfelt er hovedsak i Øvre- og Nedre eiker, Drammen, Lier, Røyken, Hurum, Sande og Asker. Vi strekker oss lenger ut enn disse områdene ved behov.

Daglig leder tok utdanningen i daværende NITO Takst og er nå medlem av Norsk takst (NTF). Undertegnede innehar mesterbrev i tømrerfaget og har 13 års samlet erfaring i bygge-/takstbransjen med blant annet oppføring av bygninger, ulike rehabiliteringsarbeider, verditakseringer av tomter, boliger og en rekke tilstandsvurderinger.

Holm takst og Eiendom utfører oppdrag med høy yrkesstolthet og høy integritet – som gir gode forutsetninger for at kundens trygghet blir ivaretatt i alle sammenhenger.

Vi jobber aktivt med å utvikle, såvel å opprettholde den nødvendige kompetansen på de tjenestene vi tilbyr ved å delta aktivt på pålagt etterutdanning-/kursing.

Vi er også medlem av Takstsentralen som er Norges største sammenslutning av takstmenn. Dette er en stor kilde til deling av kompetanse, erfaringer og gode diskusjoner innen takstfaglige spørsmål.

Vi er å finne i lokalene til gamle “Drammens is” i Konnerudgata 27 (3. etg) hvor vi sitter i et kontorfelleskap med nøkkelpersoner innenfor takstbransjen. “Kontorfelleskapet K27”.

Vi har bred kompetanse på en rekke fagområder innen:

Ved henvendelse til en av oss har du som kunde gode forutsettinger på å få den nødvendige assistanse fra enten meg, eller en av mine kollegaer.

Ved å velge oss, garanterer vi høy kvalitet og god service ved alle henvendelser.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale for å besvare det du lurer på!