Om oss

Holm Takst og Eiendom

Undertegnede rådgiver har bakgrunn som tømrermester og er sertifisert takstingeniør og medlem av Norsk takst og NITO. Vi innehar kompetanse og autorisasjoner/ godkjennelse innenfor generell taksering, verdivurdering av bolig- og næringseiendommer, tomtevurderinger, verdi av utbyggingsområder mv.

Vi har også inngående kompetanse innenfor tilstandsvurdering av byggverk og reklamasjoner. Vi er godkjent av den Europeiske takseringsorganisasjonen TEGoVA (The European Group of Valuers’ Associations) som «Tegova Residental Valuer (TRV)». Dette innebærer høye krav til kompetanse, erfaring og integritet i vårt daglige virke. Holm takst og Eiendom AS er også en godkjent våtsomsbedrift i modul C (taksering) – godkjent fra fagrådet for våtrom (ffv). Daglig leder har ca. 15 års samlet erfaring i bygge- og takstbransjen. Innehar god erfaring i overnevnte fagområder.

Videre er vi en del av Takshuset Viken – et kompetansehus med breddekunnskap innen taksering av fast eiendom. Taksthuset Viken huser nøkkelpersoner innen bransjen og har fokusområder (i tillegg til overnevnte fagområder) innen verdivurdering av landbrukseiendommer. I tillegg har vi inngående kompetanse innenfor byggesøknad, søknadsprosesser med jord- og konsesjonslov, teknisk tegning og prosjektering av bygninger. Vi har også god erfaring med å bistå forbruker, samt sameier/borettslag, med overtakelse av nybygg, tilstandsanalyser av næringsbygg og energirådgivning av boliger.

Våre takstingeniører har allsidig bakgrunn fra byggebransjen, byggesakshåndtering i kommune, skog- og landbruksfag, feiermester, samt salg av landbrukseiendommer. Vår allsidighet skal komme kunden til gode.

Portrettbilde Lasse Holm

Vi er å finne i lokalene til gamle “Drammens is” i Konnerudgata 27 (3. etg) hvor vi sitter i et kontorfelleskap med nøkkelpersoner innenfor takstbransjen. “Kontorfelleskapet K27”.

Vi har bred kompetanse på en rekke fagområder innen:

Ved henvendelse til en av oss har du som kunde gode forutsettinger på å få den nødvendige assistanse fra enten meg, eller en av mine kollegaer.

Ved å velge oss, garanterer vi høy kvalitet og god service ved alle henvendelser.

Har du noen spørsmål?

Vi tar gjerne en hyggelig samtale for å besvare det du lurer på!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle